Vacature: Senior Monteur bij Polyned

Steenwijk, Fulltime

Ben jij een technisch onderlegde, communicatief vaardige en ervaren monteur? Heb je leiderschapskwaliteiten en denk jij vooral in oplossingen? Dan zoeken we jou!

Polyned is marktleider in textielarchitectuur. Textiel is ons bouwmateriaal. Daarmee bieden wij oplossingen voor bijvoorbeeld geluidsreductie, warmteafvoer of bescherming tegen ieder weertype. Denk daarbij aan luchthallen over een tennisbaan of een overkapping op het circuit van Zandvoort om het hele jaar droog te kunnen zitten. Het textieldoek is op elke manier te vormen en leent zich daarom als perfect materiaal voor oplossingen op maat. En dat terwijl het er ook esthetisch fraai en uniek uitziet. Jij staat als senior monteur centraal bij de montage van onze textieldoek in de bouw-, industrie-, sport- en recreatiewereld. Je coördineert de bouw van begin tot eind en brengt het gemaakte ontwerp tot leven.

Jij bent ons visitekaartje en werkt aan projecten in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Dit doe je soms in een klein team, maar ook regelmatig zelfstandig. Naast dat je je bezighoudt met de montage van onze projecten binnen de textielarchitectuur, stuur je ook teams aan. Alles met oog voor detail.

Wie zijn wij?

Wij zijn Polyned. Marktleider in de textielarchitectuur en in verschillende branches dé geraadpleegde specialist. Door de inzet van textieldoek als bouwmateriaal, innoveren wij met onze oplossingen met als doel: het verfraaien van de leefomgeving. We ademen energie en vakmanschap, werken vol passie en zijn gedreven door de eindeloze mogelijkheden die textiel ons biedt. We zijn constant op zoek naar duurzame en functionele oplossingen. Van luchthallen tot gevelbekleding en op maat gemaakte oplossingen.

We produceren onze producten op onze bedrijfslocatie in Steenwijk. Onze designers gaan aan de slag met het ontwerp, waarna het ontwerp door onze eigen mensen wordt geproduceerd en op de meest bijzondere locaties gemonteerd. Zo hebben we alles onder één dak en werken onze gedreven specialisten nauwgezet met elkaar samen. En daar kun jij onderdeel van zijn. Altijd met het doel van de klant voor ogen. Altijd met een unieke en passende oplossing.

Een greep uit onze projecten: Een luchthal voor voetbalclub AZ Alkmaar, zonwerende overkappingen op Bonaire en drooglopen voor Schiphol.