overkapping

Permanente overkapping

De Residence is samengesteld uit een robuust basisframe van zwaar verzinkt stalen profielen. De liggers van dit type tent zijn voorzien van een geïntegreerde watergoot. Het regenwater loopt vanaf het tentdak in de watergoot, en wordt door de hoekpalen gecontroleerd afgevoerd, eventueel aansluitend op de HWA. Residence is leverbaar met een puntkap (Top) of een ronde kap (Arch).
Deze overkapping kan solo (standaardmaten 5×5, 8×8 en 10×10 mtr) worden geplaatst of (aaneengesloten) worden geschakeld. Optioneel kunnen andere tenten met afwijkende afmetingen worden ontworpen.
Dit type tent onderscheidt zich door zijn stoere uiterlijk en kan tegen een stootje.
De Bridge, is samengesteld uit een frame van buisprofielen, verzinkt en optioneel in kleur gepoedercoat. Deze overkapping wordt slechts aan 1 zijde ondersteund, en biedt hierdoor een vrije doorgang aan de andere zijde. Ook deze overkapping kan solo (5×5 mtr) of geschakeld worden geplaatst.
Dit type tent wordt veelvuldig toegepast in de automotive branche.

De Explore heeft een markante vrije vorm, en heeft geen doorgaand randprofiel wat dit type zeer geschikt maakt voor toepassingen als entreeluifel, terrasluifel, speeltuinoverkapping of als eye catcher. Is leverbaar met stalen of houten palen. De tent krijgt zijn vorm door een middenmast, en zg. A-frames op de hoeken. Met RVS-kabels worden de punten tussen de A-frames naar beneden afgespannen voor een strak uiterlijk en een goede afwatering. In deze uitvoeringen kan de Explore ook inklapbaar worden gemaakt. Explore is leverbaar in 2 formaten: 10.50×10.50 mtr en 16.50×16.50 mtr. De grote versie kan ook met een stalen boogconstructie worden uitgevoerd, als permanente opstelling, indien er geen middenpaal gewenst is.