overkapping

Tenten

Voor al uw overkappingsvraagstukken heeft Poly-Ned een passende oplossing. Stijlvol design of een modieuze eye-catcher. Maar vooral, een betrouwbare overkapping met een lange levensduur: een volledig Nederlands product, in onze eigen productieafdeling samengesteld uit hoogwaardige materialen.
Onze overkappingen hebben een permanent karakter. Eigen monteurs komen de overkappingen op locatie monteren, op een betonfundering.
Voor onze permanente overkappingen kunt u kiezen uit uitvoeringen Residence, Bridge en Explore.

Denk eens aan: terrasoverkapping bij particulieren, hotels, strandpaviljoens en restaurants; overdekte rokersplek; eye-catcher; droogloop; mobiele werkplaats; bescherming van auto’s tegen hagelschade of als tijdelijke opslagruimte. De materialen van al onze overkappingen voldoen aan de Europese brandveiligheidseisen.

Poly-Ned staat voor duurzaamheid en hoge kwaliteit, heeft alle kennis in eigen huis, ervaren monteurs, eigen reparatiedienst. En zo nodig zijn we binnen 24 uur ter plaatse om schade te repareren. Wilt u een vakkundig advies en een offerte op maat, of gewoon even van gedachten wisselen, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op!