Onze standaard spantenten (spankappen)

Voor een aantal overkappingsvraagstukken heeft Polyned een passend standaard ontwerp gereed. Uiteraard stijlvol in zijn design, een modieuze eye-catcher. Maar vooral, een betrouwbare overkapping met een lange levensduur: een volledig Nederlands product, in onze eigen productieafdeling samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Spantenten van hoge kwaliteit

Wij staan voor duurzaamheid en hoge kwaliteit, hebben alle kennis in eigen huis, ervaren monteurs, eigen reparatiedienst. En zo nodig zijn we binnen 24 uur ter plaatse om eventuele schade te repareren. Onze overkappingen hebben een permanent karakter. Eigen monteurs komen de overkappingen, inclusief de passende fundatie voor uw locatie, monteren. Voor onze permanente overkappingen kunt u kiezen uit drie uitvoeringen met diverse afmetingen; de Explore, de Residence en de Discover.

De voordelen op een rij

  • Gecoat hoogwaardig textielweefsel

  • Voor alle weersomstandigheden

  • Zeer lange levensduur

  • Ontwerp, realisatie & plaatsing door één partij

  • 24/7 servicedienst

Duurzaam – lichtgewicht – flexibel

Wij verwerken flexibele materialen van kunststof en metaal of composieten hiervan in onze spantenten. Deze materialen zijn met name interessant door het geringe gewicht waardoor er een lichte constructie ontstaat die duurzaam is en relatief laag in kosten en onderhoud. Licht in gewicht, maar zeker krachtig genoeg om wind, water, sneeuw en zon te trotseren. Al onze materialen voldoen aan de Europese brandveiligheidseisen. Polyned werkt ondermeer met gerenommeerde producten als Serge Ferrari, Verseidag, Mehler, Sattler, Sioen en Heytex.

De Explore

De Explore heeft door zijn markante vrije vorm en frivole rand een mooi uiterlijk, een echte eyecatcher.
Dit is een ideale, duurzame, solide en weersbestendige overkapping.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De Residence

De Residence onderscheidt zich door zijn stoere uiterlijk, is functioneel en heeft een aansprekende puntkap. Hij is samengesteld uit een robuust basisframe van zwaar verzinkt stalen profielen. Deze overkapping kan zeker tegen een stootje.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De Discover

De Discover is familie van “De Residence” maar dan met het subtiele karakter van de “Explore”. Er zijn alleen kolommen op de hoeken nodig. Bestand tegen alle weersomstandigheden èn modulair schakelbaar.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De Droogloop

Een droogloop wandelpromenade die gezien mag worden

De ene overkapping is de andere niet… De droogloop van Polyned onderscheidt zich ten opzichte van drooglopen met traditionele materialen zoals glas, door de enorme vormvrijheid. De droogloop is voorzien van een translucent, lichtdoorlatend en UV-werend membraan en kenmerkt zich door ranke stalen draagarmen. Deze tijdloos vormgegeven droogloop biedt de bezoekers van een gebouw (bijvoorbeeld van een ziekenhuis) voldoende beschutting tegen de elementen.

Wat wilt u overkappen?

Wilt u een vakkundig advies en een offerte op maat of gewoon even van gedachten wisselen, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op!