Spankappen

Spankappen (Spantenten) worden steeds vaker toegepast bij vele vormen van overkappingen. Voorbeelden hiervan fietsenrek overkappingen, droogloophallen, festival overkapping (podiumoverkapping), terrasoverkappingen en luifels.  Met name door de duurzaamheid, moderne uitstraling en vele ontwerp mogelijkheden kiest men steeds vaker voor deze oplossing.

De spankappen van Polyned

Voor een aantal overkappingsvraagstukken heeft Polyned een passend standaard ontwerp gereed. Uiteraard stijlvol in zijn design, een modieuze eye-catcher. Maar vooral, een betrouwbare overkapping met een lange levensduur: een volledig Nederlands product, in onze eigen productieafdeling samengesteld uit hoogwaardige materialen. Polyned werkt ondermeer met gerenommeerde producten als Serge Ferrari, Verseidag, Mehler, Sattler, Sioen en Heytex.

Onze standaard overkappingen

De standaard overkappingen betreffen 3 ontwerpen, die door door getest zijn, en al op zeer veel locaties staan de pronken. Onderstaand de standaard ontwerpen.

De voordelen op een rij

  • Op maat gemaakt

  • Gecoat hoogwaardig textielweefsel

  • Voor alle weersomstandigheden

  • Duurzaam

  • Zeer lange levensduur

  • Ontwerp, realisatie & plaatsing door één partij

Maatwerk spankappen

Vele vormen zijn maatwerk spankappen zijn mogelijk. Het ontwerp van de draagconstructie en overdracht van krachten spelen hierbij een belangrijke rol. Onze ontwerpafdeling kan met behulp van hoogwaardige software (CAD en ontwerpsoftware) basisvormen aanpassen op alle criteria welke voor een specifieke situatie van toepassing zijn. Samen met onze klant komen we zo tot een idee of concept dat verder uitgewerkt kan worden tot een definitief ontwerp.

Wij adviseren u graag

Wilt u een vakkundig advies en een offerte op maat, of gewoon even van gedachten wisselen, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.