Luchthal over buitenzwembad De Melanen in Halsteren

Luchthal over zwembad De Melanen in Halsteren.

Polyned heeft in Halsteren een zwembad overkapping geplaatst.

Deze (gebruikte) hal is 33 meter lang en 34 meter breed en heeft een hoogte van 9 meter.

klik op onderstaande linkje om de foto`s en de artikelen te bekijken;

bndestem.nl

indebuurt.nl

Naast zwembadhallen, hockeyhallen voetbalhallen, onderscheidt Polyned zich ook met tennishallen, sporthallen, en multifunctionele en industriehallen.

Een hockeydome is snel te plaatsen en even snel weer te demonteren. Het is een spant- en kolomvrije ruimte die ook geconditioneerd kan worden. De luchthal of opblaashal is uitermate geschikt voor activiteiten die niet het gehele jaar in de buitenlucht kunnen worden beoefend, zoals zwemmen, fietsen, schaatsen, voetballen, enzovoort.

Een luchthal kan dienen als tijdelijke sporthal of kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld uitzonderlijke opslag van goederen. Voorbeelden zijn het overdekken van tennisbanen, zwembaden, voetbalvelden, ijsbanen, enzovoort. Ook zijn er legio industriële overkappingstoepassingen denkbaar.

Polyned levert een standaard programma voor verschillende toepassingen. Luchthallen kunnen echter ook per unieke situatie conform uw wensen worden vormgegeven. Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden voor uw opblaashal op maat. Polyned maakte al voor honderden opdrachtgevers werkelijkheid van door hun gedroomde ”luchtkastelen”.