Poly-Ned

Poly-Ned, actief in “textiel-architectuur”: functioneel en esthetisch vormgeven met behulp van textiel- en metaalweefsel, eventueel voorzien van functionele en esthetische coatings en/of bedrukking. Graag vertellen wij u in dit bericht graag meer over wat we doen en voor wie.

Textiel-architectuur

Textiel-architectuur biedt ongekende mogelijkheden. Vergeleken met andere gevelarchitectuur, biedt textiel een bijzondere uitstraling. De lichtgewicht constructies, dynamische vormen, grafische ontwerpen en lichteffecten zijn maar enkele voorbeelden.

Met membraan kunnen we elk gebouw een waanzinnige uitstraling geven. Zo realiseren we gevels met speelse vormen, permanente zonwering, een schaduwrijk terras of een akoestisch plafond.

Onze ontwerpen

In onze ontwerpen staat sculpturale kwaliteit centraal. Dit in combinatie met zuivere detaillering. Tijdens het ontwerpproces kijken wij altijd naar de eisen die de locatie, het gebruik van de constructie en de klant stellen. Dit resulteert in sterke architectonische concepten. Esthetiek gaat hand in hand samen met veiligheid en gebruik.

Maar voor wie werken jullie dan?

De klanten van Poly-ned zijn heel divers. Vanuit de businessunit “Building & Architecture”, werken wij voornamelijk voor architecten, aannemers en gebouweigenaren.

Bekijk hier onze productgroepen & projecten.

Wat zijn voor mij de voordelen om met Poly-Ned te gaan werken?

Bijna altijd zitten wij al vanaf de initiatiefase en ontwerpfase aan tafel. Wij denken actief mee over het design en de functionele aspecten. Onze constructieve kennis, gecombineerd met creativiteit en kennis van de gedragingen van het materiaal zorgt er voor dat we in een vroeg stadium een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. En dat doen we het liefst; co-creëren. Tijdens de realisatiefase fungeren wij als onderaannemer of werken wij rechtstreeks voor de gebouweigenaar. Nadat het project is opgeleverd blijven wij betrokken. Dit omdat wij service & onderhoud blijven uitvoeren met ons eigen onderhoudsteam.

Zie ook: Samenwerken met Poly-Ned? 5 redenen waarom.

Meer informatie?

Graag kijken wij samen met u naar de technische haalbaarheid van uw project! Neem contact op met 0521-320240 of stuur een e-mail naar sbarmentloo@polyned.nl