Tennisvereniging Prinsenbeek

Tennisvereniging Prinsenbeek

Deze luchthal is recent geplaatst ter vervanging van de luchthal die door Poly-Ned is geleverd in 1988……
Ook deze hal zal in de zomerperiode blijven staan. De warme lucht die in de nethal opstijgt, wordt optimaal gebruikt, zie foto.
In de winterperiode wordt de warme lucht bovenin de hal afgezogen en op grondniveau opnieuw de hal ingeblazen.
’s Zomers wordt de warme lucht eveneens afgezogen, maar daarna naar buiten afgevoerd.

Een luchthal, ook wel ballonhal, blaashal of opblaashal genoemd, biedt een perfecte oplossing wanneer het onmogelijk is activiteiten in de openlucht te laten plaatsvinden. Een dergelijke Poly-luchthal of drukhal kan op nagenoeg elke ondergrond neergezet worden.

Een luchthal of ballonhal is snel te plaatsen en even snel weer te demonteren. Het is een spant- en kolomvrije ruimte die ook geconditioneerd kan worden. De luchthal of opblaashal is uitermate geschikt voor activiteiten die niet het gehele jaar in de buitenlucht kunnen worden beoefend, zoals zwemmen, fietsen, schaatsen, voetballen, enzovoort. Een blaashal kan dienen als tijdelijke sporthal of kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld uitzonderlijke opslag van goederen. Voorbeelden zijn het overdekken van tennisbanen, zwembaden, voetbalvelden, ijsbanen, enzovoort. Ook zijn er legio industriële overkappingstoepassingen denkbaar.

Poly-Ned levert een standaard programma voor verschillende toepassingen. Luchthallen kunnen echter ook per unieke situatie conform uw wensen worden vormgegeven. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden voor uw opblaashal op maat. Poly-Ned maakte al voor honderden opdrachtgevers werkelijkheid van door hun gedroomde ”luchtkastelen”.

Poly-Ned biedt verschillende soorten ballonhallen: Tennishallen,Voetbalhallen, Sporthallen en Multifunctionele & Industriehallen.

Informeer ook naar de actuele verhuurmogelijkheden.