Stil bouwen in de stad: Soundblocks als duurzame geluidsoplossing

Onze Soundblocks. Een revolutionaire oplossing voor geluidsdemping. Een indrukwekkende wand van 80 meter lang en 11 meter hoog toont de kracht van deze panelen.

In samenwerking met ingenieursbureau Antea en aardwarmte-ontwikkelaar Aardyn hebben wij de Soundblocks ontwikkeld als een modulaire oplossing voor geluidsoverlast bij aardboringen. Zonder de noodzaak van zware bouwmaterialen. Met een reductie van maar liefst 26 dBa bieden deze panelen niet alleen een effectieve geluidsbarrière. Ze bieden ook een flexibele en duurzame oplossing voor binnenstedelijke bouwprojecten.

De Soundblocks zijn opgebouwd uit zeven lagen technisch textiel. Daardoor is het eenvoudig en snel te monteren. Dit maakt ze ideaal voor diverse buitenlocaties. En is dit weer een belangrijke stap richting duurzaam bouwen en stadsontwikkeling.

De oplossing is veelbelovend voor toekomstige bouw- en boorprojecten in stedelijke gebieden. Steeds vaker vinden die plaats op relatief kleine locaties midden in de stad. Daarnaast is textiel als bouwmateriaal ontzettend duurzaam, zo worden de panelen bij afbouw bewaard voor hergebruik bij volgende aardboringen.

Interesse in geluidsdemping voor je bouwproject? Neem contact met ons op.