U creëert zoveel meer mogelijkheden met een mooie schoolpleinoverkapping

Een duurzame schoolpleinoverkapping heeft uw school veel te bieden. In de huidige tijd is het de ideale buitenruimte voor leerlingen en daarnaast biedt het veel mogelijkheden om activiteiten buiten te plannen.

Wij bieden u drie kwalitatieve mogelijkheden met uitstraling.

  1. Explore

De Explore heeft door zijn markante vrije vorm en frivole hoogte een mooi uiterlijk, een echte eyecatcher. Doordat er geen doorgaand randprofiel wordt gebruikt is dit type zeer geschikt voor toepassingen als schoolpleinoverkapping en entreeluifel. Deze solide overkapping kan tegen een stootje en kan prima toegepast worden bij uw school.  Deze overkapping is leverbaar in een aantal standaard maten.

  1. Residence

De Residence onderscheidt zich door zijn stoere uiterlijk, is functioneel en heeft een aansprekende puntkap. Hij is samengesteld uit een robuust basisframe van zwaar verzinkt stalen profielen. De liggers van dit type tent zijn voorzien van een geïntegreerde watergoot, het water wordt gecontroleerd afgevoerd. Leverbaar in een aantal standaard maten.

  1. De maatwerkoplossing

Een combinatie van de Explore en de Residence (of afwijkende formaten) bieden wij aan als maatwerkoplossing. Wij adviseren u graag hierover tijdens een (online) afspraak.

Duurzaam – lichtgewicht – flexibel

 

Polyned verwerkt materialen in combinatie met onderconstructies uit metaal, hout of composieten. Deze materialen zijn met name interessant door het geringe gewicht waardoor er een lichte constructie ontstaat die duurzaam is. Er is weinig onderhoud nodig waardoor de kosten relatief laat blijven. Al onze materialen voldoen aan de Europese brandveiligheidseisen. De constructies zijn ge-engineerd of berekend volgens de geldende normen, deze berekeningen zijn bruikbaar voor een bouwvergunning aanvraag.

Meer informatie voor een schoolpleinoverkapping of een (online) afspraak? Mail Karin via overkapping@polyned.nl en zij regelt een afspraak voor u. Wij helpen u graag!