Waarom wordt er gekozen voor een overkapping van Polyned? Taco van Leeuwen van Terra Meppel VO aan het woord:

“PolyNed heeft voor onze school een sterke wens in vervulling laten gaan: een aantrekkelijke buitenruimte waar leerlingen lekker buiten kunnen zitten, ook als het regent.

Zij hebben voor ons een grote overkapping gerealiseerd (10,5 x 10,5 m), de Polyned Explore 10. Het is een prachtige toevoeging aan onze fijne buitenruimte. Bij de diplomering, de start van het nieuwe schooljaar en tijdens een personeelsevent met foodtrucks hebben wij er al erg van kunnen genieten. De leerlingenraad vond het belangrijk om ook bij regen lekker buiten te kunnen zitten, dat gaat nu zeker lukken. De overkapping zorgt meteen voor een gezellige en feestelijke sfeer en kan zelfs nog uitgebreid worden met verlichting en geluidsboxjes.
Binnenkort meer over hoe de samenwerking met Polyned is ervaren door Terra Meppel VO.

De samenwerking met Polyned was prettig: korte lijnen, een open en heldere manier van communiceren. Van de fundering tot de oplevering waren er regelmatig medewerkers van Polyned op de bouwplaats aanwezig wat het makkelijk maakte om vragen te stellen of even te overleggen. Het eindresultaat is een groot succes en levert veel positieve reacties op, van leerlingen en van ouders. Wij zijn erg tevreden en kunnen het onze collega-scholen aanbevelen: investeer, zeker bij een grote buitenruimte, in een overkapping. En wie onze overkapping een keer wil komen bekijken is van harte welkom!”

Taco van Leeuwen, afdelingsdirecteur Terra Meppel VO
middelbare school voor vmbo-groen en het Groene Lyceum

school overkapping