Luchthal hockey Kampong

Luchthal hockey Kampong

Klik op de onderstaande link voor Magazine Kampong

Poly-Ned leverde een nieuwe luchthal voor hockey club Kampong

Video luchthal Kampong Bjorn Kellerman

Video luchthal;

Het plaatsen van een luchthal/ hockeyhal lijkt een hele stap voor een vereniging, in de praktijk valt dit echter mee. Poly-Ned neemt u bij dit proces aan de hand en helpt u bij het opzetten van een exploitatieberekening, het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het begeleiden van het gehele bouwtraject.

Naast hockeyhallen voetbalhallen, onderscheidt Poly-Ned ook tennishallen, sporthallen, en multifunctionele en industriehallen.

Een luchthal of ballonhal is snel te plaatsen en even snel weer te demonteren. Het is een spant- en kolomvrije ruimte die ook geconditioneerd kan worden. De luchthal of opblaashal is uitermate geschikt voor activiteiten die niet het gehele jaar in de buitenlucht kunnen worden beoefend, zoals zwemmen, fietsen, schaatsen, voetballen, enzovoort. Een blaashal kan dienen als tijdelijke sporthal of kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld uitzonderlijke opslag van goederen. Voorbeelden zijn het overdekken van tennisbanen, zwembaden, voetbalvelden, ijsbanen, enzovoort. Ook zijn er legio industriële overkappingstoepassingen denkbaar.

Poly-Ned levert een standaard programma voor verschillende toepassingen. Luchthallen kunnen echter ook per unieke situatie conform uw wensen worden vormgegeven. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden voor uw opblaashal op maat. Poly-Ned maakte al voor honderden opdrachtgevers werkelijkheid van door hun gedroomde ”luchtkastelen”.