Hockey dome Delft Ringpass

Hockey dome Delft Ringpass.

Het plaatsen van een hockey dome lijkt een hele stap voor een vereniging, in de praktijk valt dit echter mee. Polyned neemt u bij dit proces aan de hand en helpt u bij het opzetten van een exploitatieberekening, het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het begeleiden van het gehele bouwtraject van de hockeydome.

Naast hockeyhallen voetbalhallen, onderscheidt Polyned zich ook met tennishallen, sporthallen, en multifunctionele en industriehallen.

Een hockeydome is snel te plaatsen en even snel weer te demonteren. Het is een spant- en kolomvrije ruimte die ook geconditioneerd kan worden. De luchthal of opblaashal is uitermate geschikt voor activiteiten die niet het gehele jaar in de buitenlucht kunnen worden beoefend, zoals zwemmen, fietsen, schaatsen, voetballen, enzovoort.

Een luchthal kan dienen als tijdelijke sporthal of kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld uitzonderlijke opslag van goederen. Voorbeelden zijn het overdekken van tennisbanen, zwembaden, voetbalvelden, ijsbanen, enzovoort. Ook zijn er legio industriële overkappingstoepassingen denkbaar.

Polyned levert een standaard programma voor verschillende toepassingen. Luchthallen kunnen echter ook per unieke situatie conform uw wensen worden vormgegeven. Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden voor uw opblaashal op maat. Polyned maakte al voor honderden opdrachtgevers werkelijkheid van door hun gedroomde ”luchtkastelen”.

Een aantal voordelen van een (kabel)net hockeydome van Polyned t.o.v. de traditionele luchthallen.

  • 50 % daglicht doorlatend dakvlak, dus overdag geen kunstlicht noodzakelijk, dit bespaart natuurlijk op de energiekosten en zorgt voor plezierige speelomstandigheden
  • Minder nagalm vanwege de vorm van de huid aan de binnenzijde (eierdoos-effect )
  • Steilere wanden waardoor de hal tevens minder hoog hoeft te zijn (praktisch en energiebesparend)
  • Aan de buitenzijde brengen we een verwisselbare folie aan. Hierdoor wordt voorkomen dat de hal na verloop van tijd minder daglicht doorlaat door vervuiling
  • Zeer lange levensduur van de RVS-kabels, die de draagkracht geven aan de hal en niet in treksterkte achteruit gaan in tegenstelling tot de PVC-halhuid van een gladde luchthal
  • Te voorzien van extra transparante isolatiedekens, om zo tot een optimale isolatie te komen
  • Optimale LED-verlichting en frequentieregelaar voor zeer interessante energiebesparing
  • Verschillende verankeringsmethode mogelijk zoals klapankers of betonblokken

Voor meer informatie over onze luchthallen klik hier.