Verken de toekomst van Textiel Architectuur op de FSB Beurs in Keulen

Polyned is ook dit jaar aanwezig op de gerenommeerde FSB Beurs in Keulen van 24 tot 27 oktober 2023.

De beurs is het epicentrum van innovatie in de sport- en recreatiewereld, en wij zijn er trots op om onze expertise in textiel architectuur te delen. Op onze stand in hal 10.2 (stand E071) kunt u onze meest recente innovaties in textiel architectuur ontdekken, inclusief onze state-of-the-art luchthal en spankappen. Deze oplossingen zijn ontworpen om sportfaciliteiten in de buitenlucht te verbeteren en buitenruimtes te transformeren.

Innovaties in textiel architectuur
We willen graag de dialoog aangaan met sport- en leisure-sector. Samen kunnen we de toekomst van sport- en recreatievoorzieningen vormgeven en optimaliseren. Onze experts staat klaar om ideeën uit te wisselen, vragen te beantwoorden en samenwerkingen te verkennen.

Bovendien nodigen we je uit om onze stand te bezoeken en deel te nemen aan inspirerende discussies over de rol van textiel architectuur in jouw projecten. Laten we samen streven naar duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossingen.

Gratis toegangskaarten
Klaar om de toekomst van textiel architectuur te verkennen? Noteer de datum in de agenda en ontmoet ons op de FSB Beurs in Keulen. We kijken ernaar uit om in contact te komen en ideeën te delen.

Vanuit onze deelname aan de beurs mogen wij gratis toegangskaarten voor de FSB Beurs in Keulen. Interesse?