Mega spankap voor Chogogo Beach & Dive Resort Bonaire

Chogogo Beach & Dive Resort op Bonaire heeft met de Polyned overkappingen -passend bij de uitstraling van de klant – ruimte gecreëerd waar evenementen gehouden kunnen worden.

Polyned leverde drie spankappen voor het nieuwe resort. De grootste overkapping is in juli 2020 geplaatst. Het betreft een spankap met 10 masten over een kantoor, receptie en een bar. De engineering, productie en montage van deze permanente constructie was in handen van Polyned. Het vloeroppervlak beslaat maar liefst 1.000 m2. Bovenop de masten zijn ringen gemonteerd met een diameter van 1.6 meter. Hierop zijn polycarbonaat kappen voorzien tegen het inregenen.

Naast de reeds bestaande overkapping is er ook een Entreetent van 20×8 meter op het resort door Polyned geplaatst. Bij het zien van deze overkapping bij binnenkomst start direct het vakantiegevoel en voel je je direct welkom. Deze overkapping is speciaal op maat gemaakt met speciaal ontworpen staalconstructies. Alle onderdelen zijn van rvs, hierdoor heeft het een extra chique uitstraling en zorgen ervoor dat de weersomstandigheden op Bonaire geen invloed hebben op de overkappingen.

Iets verder op het terrein staat een overkapping van de brasserie. Deze overkapping heeft een afmeting van 25×25 meter. Hieronder zit een restaurant inclusief de keuken. Er is een unieke plek gecreëerd om hier te eten met je voetjes in het zand en turend over de zee.

Een spankap is de ideale overkapping in zonnige gebieden. Het geeft beschutting tegen felle zon, zonder aan licht te verliezen.

Deze permanente spankap is een architectonische blikvanger op Bonaire en tot stand gekomen mede dankzij Jacobs Architekten en Haafkes Bouw Bonaire.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze overkappingen: klik hier.