7 maart - bezoek ons

Bezoek ons op 7 maart 2024 – Vakbeurs Sportaccommodaties

We trappen weer af op de eerste beurs dit jaar, de Vakbeurs Sportaccommodaties 2024. Donderdag 7 maart kan je ons vinden bij de stand op  2.1.08. Zien we je daar? 

Verduurzaam je sportaccommodatie: van oud naar nieuw. 

Door akoestische, brandwerende of isolerende doeken op de juiste wijze toe te passen, kunnen bestaande sporthallen die niet meer aan de normen voldoen, verduurzaamd worden. Een nieuw jasje, zonder een pand te slopen of de constructie aan te passen. Technisch textiel verlengt de levensduur van een gebouw én verbetert de sportervaring. Hoe? Door de verbeterde akoestische eigenschappen. 

Nieuwsgierig naar deze toepassing? Technisch directeur Simon Visser geeft tijdens de beurs een lezing over de toepassing van technisch textiel op sportaccommodaties. Je vindt Simon in lezingzaal blauw, om 14.15 uur. 

Verken de toekomst van sportfaciliteiten

Wat vind je op de beurs? Duurzame oplossingen voor zowel binnen- als buitensport en andere beweegomgevingen. Ontdek innovatieve producten en diensten binnen de sectoren bouw, techniek en onderhoud. Onze experts staan klaar om ideeën uit te wisselen en vragen te beantwoorden.

Daag ons uit

Heb jij een uitdaging op het gebied van het verduurzamen van je sporthal? Wil je graag ook in de winter prettig kunnen trainen, spelen of kijken naar sport? Wij bieden de oplossing waar je waarschijnlijk zelf nog niet aan hebt gedacht. Kom langs op 7 maart en daag ons uit. 

Waar kan je ons vinden? 

7 maart 2024

09.00 – 16.00 uur 

Stand 2.1.08

Expo Houten 

Klik hier voor gratis toegangskaarten.