Plafonds & Wanden

Een spanplafond kan als één geheel of modulair, verdeeld in segmenten, worden aangebracht. Vele ontwerpen of vormen zijn mogelijk, zowel vlak als gebogen. Combinaties met verlichting kunnen leiden tot spectaculaire effecten. Toepassing van akoestisch doek resulteert in een optimale akoestiek.

Spanwanden
Spanwanden worden zowel in nieuwbouw toegepast als bij renovaties. Een spanwand biedt een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele harde muur:

  • Een spanwand is snel te monteren, zonder veel lawaaioverlast of afval.
  • Door een materiaal te kiezen met microperformaties en geluidsabsorberend materiaal zoals glaswol achter de wand te plaatsen, kan de akoestiek van een ruimte sterk verbeterd worden.
  • Het opspansysteem zorgt voor een perfect gladde wand, zonder scheuren, barsten of bobbels.
  • Het is mogelijk om een doorschijnende spanwand te combineren met LED-verlichting om zo een LED-wand te creëren die zorgt voor een bijzondere en zachte verlichting.
  • Spanwanden zijn naar wens te bedrukken en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en afwerkingen.

Barrisol® spanplafonds en spanwanden
Poly-Ned is dealer van Barrisol spanplafonds en spanwanden. Deze spanplafonds en -wanden worden vormgegeven door gebruik te maken van een dunne PVC-folie. Barrisol biedt u onbeperkte creatieve mogelijkheden. Organische of gebogen vormen, golvingen of gewelven, of meer traditionele vormen: met Barrisol kan men vrij ontwerpen en ideeën realiseren. Meer informatie over Barrisol spanplafonds vindt u hier.

Ons complete programma is te groot om volledig te beschrijven. Zoekt u een weefsel van kunststof of metaal dat hier niet wordt omschreven, neemt u dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Een selectie van veel door Poly-Ned toegepastetextiel-, folie-, en metaalweefsels vindt u hier.