Polyned zoekt een Medior/ Senior Projectleider

Steenwijk, Fulltime

Ben jij een gedreven, communicatief vaardige en ervaren projectleider met een bouwkundige of technische achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wanneer een klant uit de bouw-, industrie, sport- of leisuresector een innovatief project wil realiseren, ben jij de persoon die het hele proces, van het eerste ontwerp tot aan de oplevering, begeleidt.

Je bent ons gezicht naar de klant toe. Van voetbalclubs tot gemeentes. Jij hebt de verantwoordelijkheid om de scope, het budget, de tijd en de planning van het project nauwlettend te bewaken. Daarnaast draag je zorg voor alle opleveringen en coördineer je de communicatie gedurende het gehele traject.

Wij bieden: een jaarcontract een goed salaris een fijne balans tussen werk en privé een laptop en smartphone lease auto / reiskostenvergoeding de mogelijkheid tot hybride werken de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)

WIE IS POLYNED?

Wij zijn Polyned. We ademen energie, vakmanschap en innovatie. En daar kun jij onderdeel van zijn. Sinds 1972 zijn we gedreven door passie en eindeloze mogelijkheden. We zijn constant op zoek naar duurzame, functionele en innovatieve oplossingen. Van luchthallen tot maatwerk oplossingen.

Van ontwerp en productie in onze eigen fabriek in Steenwijk, tot volledige montage op de meest bijzondere locaties. Dat is wat we doen: innoveren met technisch textiel binnen de branches industrie, bouw, sport & leisure. Zo leveren we luchthallen voor AZ Alkmaar, overkappingen op Zandvoort en Schiphol. En vliegen we de oceaan over voor zonwerende projecten op Bonaire.