Over ons

Polyned, 50 jaar specialist in luchthallen en overkappingen

Polyned is ontwerper en producent van luchthallen en overkappingen; luchthallen voor de Europese markt en overkappingen worden ook daarbuiten geleverd. De buitenomgeving is een prettige plek, mensen wensen steeds vaker continu buiten te kunnen zijn. Een luchthal of overkapping is de perfecte oplossing wanneer activiteiten niet of niet meer in de buitenlucht kunnen plaatsvinden. Voor een brede variëteit aan sectoren, van buitenruimtes voor onderwijs en zaalsporten op eigen sportterrein tot schade voorkomende overkappingen voor de autobranche en het overkappen van buitenzwembaden voor gemeenten voor zwemplezier het hele jaar door.

Wat in 1972 kleinschalig begon met de productie en montage van luchthallen voor de sportsector, is uitgegroeid tot een brede professionele organisatie met veel kennis en ervaring in de verwerking van textieldoek voor vele branches. Met pvc-textieldoek in combinatie met uiteenlopende materialen zoals staaldraad, aluminium of hout is duurzaam en flexibel bouwen mogelijk. Hierdoor zijn de mogelijkheden vaak eindeloos. Dat heeft Polyned in de afgelopen 50 jaar wel bewezen.

Polyned heeft de gouden combinatie van vakmanschap én passie in huis. Onze gedreven specialisten werken nauwgezet aan ieder ontwerp, van engineering tot productie en van montage tot onderhoud. Wij geloven in kwalitatieve, lange termijn oplossingen voor onze klanten. Daarom volgt Polyned de ontwikkelingen in materiaal en techniek op de voet en ontwikkelt de organisatie zich continu door. Met het doel van de klant voor ogen realiseren wij unieke en betaalbare oplossingen die verrassen en jarenlang zorgeloos mee gaan.

Alle luchthallen en overkappingen van Polyned worden in Nederland, op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, geproduceerd. Een kwalitatief Hollands product dat ook z’n weg inmiddels vindt naar vele landen om ons heen. Onze naam is misschien wat onbekend, maar onze producten zijn overal zichtbaar en herkenbaar. Wij zijn trots op de mooie klanten die wij de afgelopen 50 jaar hebben mogen bedienen.

Polyned is uitgegroeid tot marktleider in textielarchitectuur en in veel verschillende sectoren is Polyned dé geraadpleegde specialist en een efficiënte en betrouwbare partner. Wij hechten veel waarde aan een heldere en open werkwijze met onze klanten én met onze medewerkers. Omdat wij op onze mensen kunnen bouwen, kunnen klanten dagelijks op Polyned vertrouwen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Productieplein voor grote constructies, duurtesten en mock-ups

Voorbereiding van geveldoek in de productiehal