Welkom bij Polyned

Polyned is ontwerper en producent van luchthallen en overkappingen; luchthallen voor de Europese markt en overkappingen worden ook daarbuiten geleverd. De buitenomgeving is een prettige plek, mensen wensen steeds vaker continu buiten te kunnen zijn. Een luchthal of overkapping is de perfecte oplossing wanneer activiteiten niet of niet meer in de buitenlucht kunnen plaatsvinden.

tennis luchthal blaashal

Luchthallen

Een luchthal, ook wel ballonhal, blaashal of opblaashal genoemd, biedt een perfecte oplossing voor activiteiten die niet het gehele jaar in de buitenlucht kunnen worden beoefend, zoals tennis, hockey, voetbal, fietsen, schaatsen, zwemmen of een tijdelijke opslag.

Onze luchthallen worden altijd op maat gemaakt en zijn voorzien van een 50 % daglicht doorlatend dakvlak.
Graag vertellen wij u meer over de voordelen en de kenmerken.

Overkapping schoolplein zeist

Overkappingen

Creëer met een duurzame overkapping de ideale buitenruimte. Bijvoorbeeld bij uw school of op uw recreatieterrein. Buiten-pauzes, picknicks, spelen in de speeltuin, optredens enz.

  • Bij alle weersomstandigheden gaan de buitenactiviteiten gewoon door.
  • Lekker in de buitenlucht.
  • Luxueuze aankleding van uw buitenterrein, een echte eye-catcher!

Maatwerk

De luchthallen en overkappingen van Polyned zijn ook ideaal voor maatwerk. Voorbeelden hiervan zijn gevel- en luifelbekleding, industriehallen en afdekkingen van industriële projecten.

Over ons

Polyned is actief in ”textiel-architectuur”: functioneel en esthetisch vormgeven met behulp van textiel- en metaalweefsel, eventueel voorzien van functionele en esthetische coatings en/of bedrukking.

Zoekt u een luchthal of blaashal? Polyned levert de oplossing voor tal van activiteiten die onmogelijk in de buitenlucht plaats kunnen vinden. Ook voor een gevel, dak of (akoestisch) spanplafond (vormgegeven met gaasweefsel of textieldoek) – moet u bij Polyned zijn. Zelfs een luchtkussendak is mogelijk!

Een spankap, luifel of overkapping kan spectaculair worden vormgegeven met een membraan van Polyned. Polyned verwerkt ondermeer het Precontraint en Batyline programma van Ferrari.

Projecten van Polyned

Onze gegevens

Heeft u vragen? Aarzelt u niet ze te stellen. Gebruik bij voorkeur het contactformulier zodat we u adequaat van dienst kunnen zijn.

Polyned Group
Oostermeentherand 16
8332 JZ Steenwijk
Postbus 177
8330 AD Steenwijk
tel. +31 (0) 521 320240
office@polyned.nl

Algemene voorwaarden

Onze locatie vindt u hier (Google Maps)

Polyned is een VCA gecertificeerd bedrijf.

Polyned VCA gecertificeerd bedrijf

Contactformulier

6 + 2 = ?

Referenties

Referenties