Aluchthal

Interieur Materialen

Barrisol Foliematerialen

Met Barrisol folies kan men vrij ontwerpen en ideeën realiseren. Het Barrisolprogramma omvat een groot scala aan foliematerialen in diverse kleurtinten, layouts, perforaties, etc. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Vormvrijheid
Akoestisch
Translucent
Recyclebaar
Brandveilig
Bedrukbaar

Translucente bedrukte Barrisol folie

Batyline ® SK20

Batyline® SK20 is een welkome aanvulling op de HM collectie, het is een geweven doek gebaseerd op gecoat glasvezel. Het geeft in combinatie met kunstlicht een gelijkmatig verdeeld (difuus) lichtbeeld, waarbij het ook geluid kan absorberen. Batyline® SK20 is zeer breed toepasbaar. De functionele en esthetische mogelijkheden in combinatie met verlichting zijn groot!

Licht van gewicht
Onbrandbaar
Akoestisch
Thermisch isolerend
Vuilafstotend
Onderhoudsarm

Geweven en gespiraliseerde Metalen

Poly-Ned heeft veel ervaring in de assemblage / confectie en montage van vele soorten weefsels gebaseerd op diverse metalen. Elk materiaal vraagt een specifieke aanpak voor wat betreft de verwerking ervan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Poly-Ned weet wat bij de vele weverijen en specifieke fabrieken mogelijk is. Daag Poly-Ned uit met uw wens!

Duurzaam
Onbrandbaar
Design vrijheid
Doorvalveilig
Vandalisme-bestendig
Vormvast

Sprinklermesh

Sprinklermesh is een zeer open materiaal (maasopening groter dan ca 5 mm), met bijvoorbeeld als scheringdraad een kabel en als inslagdraad één robuust ogende draad. Een groot voordeel is dat het gebruikt kan worden onder een sprinklerinstallatie. Er hoeft dus geen sparing in het materiaal gemaakt te worden, hetgeen een strak visueel aanzicht tot gevolg heeft.

Vormvrijheid
Sprinklertoepassing
Brandveilig
Scheurbestendig

Andere Materialen

Metaalgaas is relatief zwaar en vraagt een bijpassende bevestiging. Voor interieurtoepassingen is dit vaak niet nodig. Een goedkopere variant met dezelfde esthetische eigenschappen maar een in kunststof vormgegeven weefsel.

Lichtgewicht
Polyester / pvc
Gunstige prijsstelling

In onze documentatie vindt u meer informatie over materialen en bevestigingen.